Migraine aanval stoppen met zout

Een migraine aanval stoppen is makkelijker gezegd dan gedaan. Het probleem met migraine is dat in sommige gevallen de pijn niet verholpen kan worden met behulp van gebruikelijke pijnstillers. Er moeten speciale medicijnen ingenomen worden die alleen op advies van een arts voorgeschreven kunnen worden. Er is echter een traditionele, natuurlijke manier om de intensiteit van uw migraine aanval te verminderen: zout. Ja, gewoon zout dat iedereen in huis heeft en gebruikt tijdens het koken.

Hoe kunt u eenvoudig en snel een migraine aanval stoppen of de intensiteit flink verminderen?

U neemt simpelweg een glas limonade of vers citroen- of limoensap en voegt er zoveel mogelijk zout aan toe. De hoeveelheid hangt van u persoonlijk af, u moet namelijk dit drankje vervolgens opdrinken. Gebruik dus een hoeveelheid zout die u nog wel naar binnen kan werken. Zout is een geaccepteerde, natuurlijke remedie tegen hoofdpijn en migraine. Hoewel de inname van zout normaal niet aanbevolen wordt (als u elke dag veel zout gebruikt kunt u problemen met uw gezondheid krijgen), werkt dit middel als magie om een migraine aanval te stoppen. Wat ook kan werken is een citroen of limoen in half snijden en dan een stuk over uw voorhoofd wrijven.

Hoe kan zout een migraine aanval stoppen?

Het hele concept van zout als een behandeling voor migraine is gebaseerd op het idee dat migraine veroorzaak kan worden door een tekort aan natrium. U kunt het beste Himalaya kristalzout gebruiken, want het is wetenschappelijk bewezen dat dit het best werkt. Wat dit zout doet is simpelweg de intensiteit van de pijn verminderen en uw immuunsysteem sterker maken door de productie van het hormoon serotonine in evenwicht te brengen. Dit zal u op langere termijn ook meer energie opleveren in het dagelijkse leven.
Een ander voordeel van dit zout is dat het de aanwezigheid van alkaline en elektrolyten in ons lichaam verhoogt door uw lichaam in balans te houden.